Practitioners

Practitioners, hoitotyön -kurssit

Oppilaat, jotka haluavat työskennellä terapeutteina ja antaa Horstmann hoitoja, valitsevat Practitioners -kurssit peruskurssin jälkeen. Koulutuksen aikana harjaannutaan käsittelemään Horstmann-tekniikalla koko ihmisen keho.

PRACTITIONERS

(Horstmann Diplomiterapeutti) Opiskelu jatkuu peruskurssin jälkeen

  • Lantion vapautus – IleoSacral Release (2 päivää)
  • Hartian vapautus – Arm-Shoulder Release (1 päivä)
  • Jalkojen vapautus  – Foot Release (1 päivä)
  • Itsesabotointi vapautusSelf- Sabotage Release (2 päivää).
  • Diplomointikurssi (2 päivää(
    Diplomointikurssin pitäjät, Annika Rahkonen, Kannus ja  Marie Myrander, Australiasta)

Lantion vapautus  – Ileo-Sacral Release

Lantion vapautus: Moni ihminen on kokenut jossain elämänsä vaiheessa selkäongelmia – usein ristiselän alueella – tai särkyjä /lukkoja lantionseudulla. On vaikeaa kulkea, on särkyjä ja jäykkyyttä jaloissa, polvissa, lonkissa tai ristiselän alueella. Lantion vapautus -hoidolla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.

Hartian vapautus – Arm-Shoulder Release

Ajankohtaiset suhdeongelmamme – koskivatpa ne sitten työtehtäviä, työtovereita, perheenjäseniä tai elämäntilannettamme yleisesti – varastoidaan käsiin, hartioihin ja lapojen alueille. Arm-Shoulder Release – Hartian vapautus -hoitoa käytetään menestyksekkäästi mm. jäätyneen olkapään, tenniskyynärpään, hiirikäden, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon. Tällä menetelmällä on hoidettu menestyksekkäästi myös nk. retkautusvammoja (Whiplash – kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita.

Jalkojen vapautus – Foot Release

Jalkojen vapautus -hoidossa työskennellään jalkojen hermojen, lihasten, lymfan, luuston ja meridiaanien kanssa. Tämä hoito on ainutlaatuinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

Itsesabotointi vapautus – Self-Sabotage Release

Self-Sabotage Release (Itsesabotointi vapautus) on ensimmäinen hienoenergiapohjainen hoito. Se voi olla hyvin voimakas prosessi, joka vapauttaa itsetuhoisia käyttäytymismalleja, jotka ovat varastoituneet kehon solumuistiin. Näiden mallien alkuperä saattaa olla varhaisessa lapsuudessa tai perittynä vanhemmilta. Kun ne vapautetaan, saattaa tuloksena olla huomattavia fyysisiä, psykologisia ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Self-Sabotage Release -hoidolla käsiteltiin alun perin iskias- ja lonkkavaivoja. Kun Trish Trowbridge teki näitä hoitoja asiakkailleen, hän huomasi mielenkiintoisia ”sivuvaikutuksia”. Asiakkailta alkoi hävitä itsetuhoavia käyttäytymismalleja kuten mm. alkoholismi, tupakointi, kynsien pureskelu, ylensyöminen, anoreksia, itsensä aliarvioiminen

Ennen varsinaista Practitioners osiota (Diplomointikurssia) oppilaiden tulee tehdä 20 dokumentoitua hoitoa ja vastaanottaa 10 hoitoa. Kaksipäiväinen diplomointikurssi sisältää sekä teoreettisia että käytännön osiot.