Trish Trowbridge

På svenska, klicka flaggan bredvid.

Horstmann-tekniikoiden kehittäjä, tällä hetkellä Tasmaniassa asuva TRISH TROWBRIDGE varttui aikuiseksi Adelaidessa Etelä-Australiassa. Opiskeltuaan kaksi vuotta Adelaiden yliopistossa hän päätti, että tiede ei ollut hänen elämäntehtävänsä, vaikkakin hän työskenteli jonkin aikaa assistenttina laboratoriossa. Hän muutti Sydneyihin 1968 ja ryhtyi yksityisyrittäjäksi. Hän opiskeli kirjanpitoa, mutta opiskelu keskeytyi hänen loukattuaan selkänsä pahasti vuonna 1979. Hänen kieltäydyttyä leikkauksesta lääketieteellinen ennuste oli huono. Hän oli päättänyt löytää paremman tien. Hän päätyi kokeilemaan lukuisia luonnon parannusmenetelmiä ja olikin jaloillaan vuoden sisällä.

Trish Trowbridge

Trish Trowbridge

Trish päätti jatkaa näiden asioiden opiskelua. 80-luvun puolivälissä hän muutti Uudessa Etelä-Walesissa sijaitsevaan Crookwellin pikkukaupunkiin ja perusti luontaishoitolan. Samalla hän jatkoi yrttilääkinnän opiskelua. Luontaisterapioiden lisäksi Trish työskenteli ajoittain julkishallinnossa asiantuntijatehtävissä sekä vapaaehtoisen perhe- ja nuorisokriisityön parissa.

Vuodesta 1990 hän työskenteli kokopäiväisesti hoitolassaan ja luontaistuotteiden myymälässä Crookwellissa. Lokakuussa 1991 yllättävän hengityskatkoksen aikana hänellä oli ”rajakokemus”, joka muutti hänen elämänsä. Tätä tapahtumaa seurasi useita ”henkisiä ilmestyksiä”, jotka liittyivät Horstmann-tekniikkaan. Vuonna 1996 hän muutti Sydneyihin ryhtyäkseen opettamaan tätä tekniikkaa yhtiökumppaninsa Patti Bartonin (PhD) kanssa. Patti oli toiminut yliopiston opettajana. Hän oli erityisen kiinnostunut transpersoonallisesta psykologiasta, mikä sopi hyvin yhteen uuden ajan kehoterapian kanssa, jota Trish lähti opettamaan Australiassa ja muualla maailmassa.