Trish Trowbridge

Trish Trowbridge

Horstmann Techniquen perustaja Trish Trowbridge on kasvanut Etelä-Australiassa. Opiskeltuaan kaksi vuotta yliopistossa Adelaidessa hän tajusi, että tiede ei ollut hänen elämäntapansa, vaikka hän työskentelikin pari vuotta laboratorioassistenttina. Hän muutti Sydneyyn 1968 ja aloitti menestyksekkään uran itsenäisenä ammatinharjoittajana. Hän opiskeli kirjanpitäjäksi, mutta ei pystynyt suorittamaan kurssia loppuun selkävamman vuoksi 1979.
Kun hän kieltäytyi selkäleikkauksesta, hänen tulevaisuutensa näytti hyvin epävarmalta, mutta hänet vakuutettiin löytämään vaihtoehtoinen tie takaisin. Hän kokeili monia erilaisia vaihtoehtoisia hoitomuotoja, joiden ansiosta hän pääsi takaisin jaloilleen vuoden kuluessa. Tuona aikana hän päätti opiskella näitä hoitomuotoja.

Trish Trowbridge

80-luvun puolivälissä hän muutti Crookwell-nimiseen pikkukaupunkiin Uudessa Etelä-Walesissa ja avasi klinikan luontaislääkärinä jatkaakseen työskentelyä näiden hoitomuotojen ja hypnoterapian parissa. Tuona aikana hän sai päätökseen yrttilääketieteen opinnot. Klinikkatyönsä lisäksi hän sai toimeksiantoja myös joiltakin valtion organisaatioilta, joissa hänen erikoistaitojaan käytettiin. Hän käytti suuren osan vapaa-ajastaan tekemällä työtä nuorison parissa, lisätäkseen nuorten elämäntietoisuutta.

Vuodesta 1990 alkaen hän työskenteli päätoimisesti klinikallaan ja terveyskaupassaan Crookwellissa. Lokakuussa 1991, kun Trish oli voimakävelyllä klinikalleen, hänen hengityksensä pysähtyi, ja hän koki kuolemanläheisen kokemuksen, joka muutti hänen elämänsä. Tätä seurasi monia henkisiä kokemuksia, mukaan lukien Horstmann-tekniikka. Vuonna 1996 hän muutti Sydneyhyn, jossa hän tapasi Patti Bartonin, ja yhdessä he perustivat yrityksen, pitivät kursseja sekä opettivat ja levittivät tätä uutta tekniikkaa. Patti on entinen yliopistonlehtori, joka on kiinnostunut erityisesti transpersoonallisesta psykologiasta, joten hänellä oli valmiudet auttaa Trishiä opettamaan niinkin innovatiivista terapiaa kuin Horstmann-tekniikkaa Australiassa ja kansainvälisesti.


Trish kuoli vuonna 2022. Vuodesta 2005 kuolemaansa saakka hän työskenteli Marie Myranderin kanssa. Hänen perintöään jatkavat Marie ja Trishin kouluttamat opettajat ja hoitajat.