Horstmann tekniikka

Mikä on Horstmann-tekniikka?

Horstmann-tekniikka

HT on yksinkertainen kehoterapia, joka voi helpottaa prosesseja, jotka johtavat fyysiseen, emotionaaliseen, henkiseen ja spirituaaliseen hyvinvointiin. HT:n kehitti australialainen luontaislääkäri Trish Trowbridge, ja sitä käytetään kaikkialla maailmassa.
Filosofiana on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset jäävät kehon solumuistiin ja johtavat tukkeumiin pääasiassa lannerangan ja lonkan alueella, hartioissa ja jaloissa. Nämä energiatukokset voivat johtaa kipuun ja sairauksiin, esimerkiksi luonnottomaan asentoon, biokemialliseen epätasapainoon, käyttäytymishäiriöihin ja kehon hienojakoisen energiajärjestelmän epäsuhtaan. HT voi johtaa merkittäviin muutoksiin jo yhden hoitokerran jälkeen. Useiden HT-hoitojen sarja voi johtaa tarpeellisiin elämäntapamuutoksiin fyysisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.


Mitä hyötyä HT:stä voi olla?
Fyysisesti lihasten ja jänteiden joustavuus lisääntyy, mikä johtaa parempaan ryhtiin ja lievittää kipuja esimerkiksi hartioissa ja lannerangan alueella. Tunne puolella tekniikka voi auttaa hajottamaan vanhoja malleja ja muodostamaan uusia positiivisia ajatusmalleja. Prosessi voi johtaa hämmästyttäviin tuloksiin.
HT:n avulla voit hoitaa mm:
– selkäongelmat

– olkapää- ja niskavaivat
– iskias

– noidannuoli eli lumbago
– rakenteellisten ongelmien aiheuttama päänsärky
– migreeniä
– urheiluvammat
– stressi
– masennus
– emotionaalinen epätasapaino