Energiahoidot

Auran puhdistus ja piste 8 (AD)
AD vapauttaa syviä energiatukoksia auran emotionaalisessa osassa. Prosessi sisältää piste 8:n, joka on yhteydessä ”henkiseen kirurgiimme” joka auttaa puhdistamaan energiakehomme. Sekä fyysinen että emotionaalinen hyvinvointi saavutetaan.

Geneettinen sabotointi vapautus (GSR)
GSR on seuraava askel AD:n jälkeen. Se kohdistuu perittyihin itsesabotaatiomalleihin. Tämä prosessi voi puhdistaa hyvin vanhoja muistoja menneisyydestä, ja se koetaan usein hyvin helpottavana.


Karminen vapautus (KR)
KR on hienovaraisten energioiden puhdistusprosessi, joka auttaa vapauttamaan solumuistiin ja energiakeskuksiin koodattua geneettistä informaatiota hyvin kaukaa menneisyydestä. Tämä tukkeutunut energia vapautuu alitajuisesta lähteestään fyysisen kehon/psyyken kautta. Joskus prosessin aikana nousee esiin hyvin vanhoja ja outoja muistoja. Se on lempeä mutta voimakas prosessi. Asiakkaat ovat kertoneet syvällisistä kokemuksista hoidon aikana ja sen jälkeen.


Seitsemän kultaista pistettä (7GP)
7GP on hyvin syvä energiaprosessi, joka voi auttaa meitä yhdistymään/tapaamaan sielumme. Se on ensisijaisesti prosessi niille, jotka haluavat jatkaa henkilökohtaista matkaansa.


Thymus vapautus (TR)
TR on 7GP:n välttämätön jatke, joka auttaa meitä integroimaan henkiset oivalluksemme jokapäiväiseen elämäämme.