Kehoterapiat

HT on yksinkertainen, ei-invasiivinen terapia, joka vapauttaa fyysisiä, emotionaalisia ja mentaalisia tukoksia.


Lantion vapautus (ISR).
Lantion vapautus kohdistuu ensisijaisesti lonkan alueelle ja antaa yleensä nopean kivunlievityksen lonkan ja lannerangan ongelmiin. Hoito vaikuttaa jänteisiin, nivelsiteisiin ja lihaksiin ja voi ehkäistä huonoa ryhtiä ja kipua.


Hartian vapautus (ASR)
Nykyiset ongelmamme ihmissuhteissamme – työssä, työtovereissa, perheenjäsenissä tai yleisesti elämäntilanteessamme – varastoituvat käsivarsiin, hartioihin, lapaluihin. ASR hoitaa ensisijaisesti niska- ja hartialihaksia, jänteitä ja nivelsiteitä. Tehokas prosessi esimerkiksi niskan retkahdusvammaan, hiirikäteen, rakenteelliseen päänsärkyyn ja jäätyneeseen olkapäähän/lapaan. Monet kokevat myös helpommaksi syvähengityksen ASR-hoidon jälkeen.


Jalkojen vapautus (FR)
FR toimii jalkojen hermo-, lihas-, rakenne-, verisuoni-, lymfa- ja meridiaanijärjestelmien kautta ja on hämmästyttävän tehokas ja yksinkertainen. Tällä menetelmällä voidaan hoitaa koko selkään vaikuttavia energiatukoksia (jopa niskan retkahdusvammaa) ilman selkärangan manipulointia. Voit hoitaa asiakasta, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.


Itsesabotointi vapautus (SSR)
SSR hoitaa negatiivisia tunnemalleja, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Nämä usein alitajuiset energiamallit muotoutuvat yleensä varhaisessa vaiheessa elämää, mutta vaikuttavat meihin aikuisena esimerkiksi suhteissamme muihin ihmisiin. Se on erittäin hyvä hoitomuoto iskias- ja muihin alaselkävaivoihin. SSR voi olla tehokas apu riippuvuuden, esimerkiksi tupakoinnin katkaisemiseen.

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen ja lempeä hoitomuoto, joka vapauttaa fyysisiä, tunneperäisiä ja henkisiä tukkeumia. Tekniikan sisällä on useita eri menetelmiä, joista osa jaetaan kehoterapiaksi ja osa energiahoidoiksi.

Huomio! Parhaan hoitotuloksen takaamiseksi uusien asiakkaiden kanssa aloitetaan aina perustekniikoista ja edistyneempiin menetelmiin siirrytään asiakkaalle sopivassa tahdissa kokonaistilanne huomioiden.